Budgettip: Acrylic lipstick holder (Ebay)

1

Hoi meiden,

De afgelopen dagen ben ik druk bezig geweest met het reorganiseren van m’n stash. Ik heb uitgezocht wat er weg moest en wat er kon blijven en alles op een nieuwe manier opgeruimd. Op internet zag ik youtube guru’s met mooie containers voor hun lipsticks en nu heb ik er ook één. Kijken jullie met me mee?

4

Acrylic holders voor make-up zijn meestal best wel aan de prijs, vind ik zelf, het zijn immers maar plastic opbergers toch? Zelf heb ik een paar goedkope van de action en de kruidvat, maar een grote lipstick-houder hadden ze daar niet. Dus ben ik het internet op gegaan en trof ik deze schoonheid aan op Ebay, voor maar 3,95! Bij deze verkoper kon ik terecht.

2

Hij is 14,6cm bij 10,2cm en je kan er in totaal  24 lipsticks in kwijt. Ruimte zat dus! En zo niet, dan bestel je voor die prijs er net zo makkelijk twee, toch?

3

Wat ik ook erg leuk vind, is dat de houder in de vorm van een soort trapje is. Zo kun je elke lipstick goed zien en kun je elke kleur makkelijk terug vinden!

Het pakje was met een week binnen dus de verzendtijd was prima en over de prijs-kwaliteit verhouding ben ik ook meer dan tevreden. Ik ben blij dat ik deze houder heb gekocht, m’n make-uphoekje ziet er toch weer een stuk netter uit op deze manier!

Gebruiken jullie ook acrylic holders om je make-up in op te bergen?

Liefs, Maxime

Advertenties

15 gedachtes over “Budgettip: Acrylic lipstick holder (Ebay)

  1. Ik heb jouw blog genomineerd voor de Liebster Award. De Liebster Award is een prijs voor mensen met minder dan 200 volgers op hun blog. Voel je niet gedwongen om de nominatie te accepteren, maar ik ben wel erg benieuwd naar jouw feitjes en antwoorden. Ik heb hele leuke vragen bedacht. De regels staan op mijn blog evenals de vragen. Ik zou het leuk vinden als je mee zou doen en ook de vragen die ik heb beantwoord doorleest, zo leren we elkaar als bloggers beter kennen.

    Liefs,
    Tatiana
    Blog & Beauty

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s